Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 25 februari 2007

Extreem-rechts roept op om "arisch zaad" naar spermabank te brengen


Nederlandse en Vlaamse rechts-extremisten roepen elkaar op "arisch zaad" te doneren bij spermabanken, om zo tegenwicht te geven aan het hoge geboortecijfer onder moslims. Dat schrijft De Telegraaf.

Volgens de rechts-radicalen op stormfront.org moeten gezonde blanke mannen voor zo veel mogelijk nakomelingen zorgen, wil de wereld in de toekomst niet louter en alleen uit moslims bestaan. Omdat hun eigen vriendinnen of vrouwen tegenwoordig een gezinnetje met een kind of tien niet meer zien zitten, moeten er andere manieren worden gevonden. Het aanbieden van het arische zaad bij Nederlandse en Vlaamse spermabanken biedt een prima alternatief.

Volgens de rechts-extremisten is de kans dat het sperma bij lesbische koppels of allochtonen terechtkomt te verwaarlozen. "Percentsgewijze zal uw zaad bijna geheel naar blanke heterokoppels met vruchtbaarheidsproblemen gaan", zo valt op 's werelds grootste internetforum voor extreem rechts te lezen. "Die paar lesbo's en halfbloeden moet je er maar bijnemen."

.