Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 27 februari 2007

Filmpje Hitlergroet scholieren online

Leerlingen van het Christelijk College Schaersvoorde in het Gelderse Aalten hebben klassikaal de Hitlergroet gebracht, terwijl dat met een mobiele telefoon werd gefilmd.
Het filmpje is dinsdag opgedoken op het internet.
Op dit moment onderzoekt de schoolleiding hoe het filmpje op het internet terecht is gekomen. „Als we dat weten, lichten we de ouders in. Deze actie keuren we ten zeerste af. Het is verschrikkelijk dat het is gebeurd en dat onze school hiermee in verband is gebracht. Ook gaan we bij de politie aangifte doen tegen deze leerlingen”, aldus de directeur. De school gaat pogingen ondernemen het filmpje van het internet te laten verwijderen.
- Burgemeester Aalten (Ned.) verbiedt concert neo-nazi's (video)

(telegraaf)