Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 20 februari 2007

Een standbeeld voor Hitler

Fans van Jurgen Verstrepen willen een standbeeld van Hitler .
Om een massamoordenaar wordt tegenwoordig zoveel onnodige heisa gemaakt volgens ene "tjen" en die roept op de website van Verstrepen op om een voorstel in te dienen zodat de uitvinder van de autosnelwegen vlug een standbeeld krijgt .
Verstrepen , die anders niet vies is van een beetje censuur , ziet in deze oproep helemaal geen graten .
Diezelfde Verstrepen is trouwens actief lid van het forum politicsinfo.net , de Vlaamse open riool waar het racisme en fascisme van het scherm druipt (later meer hierover ) .
De grote verruiming die Jurgen voor ogen had blijkt dus al even snel afgevoerd als het gemak waarmee hij zijn geweten opzij schuift om zijn positie binnen het Vlaams Belang te handhaven .

.