Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 24 februari 2007

Jurgen Verstrepen moet boete voor talkradio betalen
Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen moet voor het einde van de maand februari 12.500 euro boete betalen voor het omroepen via het internet. Zo kondigt hij donderdag op zijn weblog aan. "Is dit nu een 'Vlamingenmop', nu politieke partijen en politici in de aanloop van de federale verkiezingen nadenken over audio en video via het internet," vraagt het Vlaams Belanglid zich af. Verstrepen kreeg donderdag van het Agentschap Vlaamse Belastingdienst Centrale Invorderingscel de melding dat ze "... na overleg met de opdrachtgever - de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM)- de gedwongen invordering van 12.500 euro verder zetten. Indien geen betaling voor eind februari zal het dossier aan de bevoegde gerechtsdeurwaarder overgemaakt worden..."

Jurgen Verstrepen werd veroordeeld omdat hij via het internet een eigen talkradio verzorgt. De Vlaamse wetgeving verbiedt dat politieke partijen of politici een omroep hebben, ook al is die enkel via het internet te horen. De politicus is tegen de boete van de VRM in beroep gegaan bij de Raad van State. Die procedure loopt nog.