Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 24 februari 2007

Afghanen stinken en zijn irritant


Nederland heeft als trouwe bondgenoot van de VS troepen gestationeerd in Afghanistan .
Hieronder vind u een kort fragment uit de blog van een Nederlandse militair die duidelijk goed naar Geert Wilders en andere Pim Fortuyns geluisterd heeft .
we laten u even "meegenieten"


Die mensen stinken en die kinderen zijn irritant. Laatst waren we op patrouille. Als je dan stil staat komen er allemaal kinderen op je af en gaan hele verhalen in het Afghaans vertellen. En die snappen dan niet dat je er geen kut van begrijp. Maar als je het zat ben dan schreeuw je gewoon ff hard en wijs je ergens heen en dan gaan ze weer weg. Laatst was ik ook voor het eerst in een quala (afghaans huis) geweest. Wat je dan een huis kan noemen hè. Het zijn gewoon 4 muren van klei en stront. Kwam er een vent ons thee brengen. Ik die thee aangepakt en toen die weg was snel ergens in een hoekje weggesmeten haha, anders heb ik straks allemaal schurft aan me mond, je weet nooit waarmee die afghanen die kopjes schoonmaken natuurlijk (ze wassen zichzelf al in hetzelfde water als waarin ze schijten en pissen."

meer vind je HIER