Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 28 februari 2007

Vlaams Belang kiest opnieuw voor harde lijn

Het Vlaams Belang zweert het nieuwe, 'softe' imago af en kiest in de aanloop naar de verkiezingen van 10 juni resoluut voor de harde lijn ("onverdraagzaamheid op straat of niet " cfr Filip Dewinter ) . De primeur was weggelegd voor het partijcongres van aanstaande zondag, maar hardliner Filip De Man geeft in zijn enthousiasme nu al de essentie prijs. "We gaan back to basics, terug naar de bron: tegen de massale immigratie, voor de bescherming van onze superieure Europese cultuur", aldus De Man.
-
(foto : antwerpen mei '06 , Oulemata & Luna )

Zondag organiseert het VB haar verkiezingscongres. "De partij duidde (geheel terecht) uw dienaar aan om de werkgroep 'vreemdelingenproblematiek' voor te zitten", schrijft De Man op zijn website. "Natuurlijk kan de tekst nu nog niet vrijgegeven worden, maar ik kan al wel stellen dat we back to basics gaan, terug naar de bron: tegen de massale immigratie, voor de bescherming van onze superieure Europese cultuur."

De Man komt zelfs met een nieuwe variant op de oude VB-slogan "aanpassen of opkrassen". "Wie niet akkoord gaat met onze normen en waarden, kan een vliegtuigticket krijgen. Enkele reis", schrijft De Man. (dm)