Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 6 maart 2007

Alexandra Colen na twee maanden niet langer in Molse gemeenteraad

De politieke carrière van Alexandra Colen in Mol is van bijzonder korte duur. Ze neemt ontslag uit de gemeenteraad omdat ze verhuist naar Kasterlee.
Amper één maand na de installatie van de nieuwe gemeenteraad trekt het boegbeeld van Vlaams Belang zich terug uit de Molse gemeentepolitiek. Toch had ze verre van slecht gescoord bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen. Haar partij verhoogde het aantal zetels van drie naar vijf en Colen zelf sleepte 1.415 voorkeurstemmen in de wacht. Ter vergelijking: bij CD&V behaalde Servais Verherstraeten - weliswaar als lijstduwer - 1.479 voorkeurstemmen.


Alexandra Colen was zondag niet bereikbaar voor commentaar, maar de Molse Vlaams Belangvoorzitter Jan Geuens bevestigt het nieuws. "Ze verhuist naar Kasterlee en daarom neemt ze ontslag als gemeenteraadslid. We wisten voor de verkiezingen in oktober niet van haar verhuisplannen "
Onmiddellijk na de verkiezingen van 8 oktober raakte bekend dat de familie Colen de Zwanehoeve in Kasterlee had gekocht. Aan Gazet van Antwerpen zei Colen toen: "We blijven voorlopig zeker nog in Mol wonen. Een verhuizing naar Kasterlee is in grote mate afhankelijk van onze gezinssituatie. Het is niet uitgesloten dat we er op langere termijn toch zelf gaan wonen, maar daar zijn absoluut nog geen concrete plannen voor", luidde het toen.

"Ze woonde graag in Mol, maar de woning was te krap voor het gezin en de familie had ook last van het lawaai 's nacht aan De Post in Mol", zegt Jan Geuens. Leo Paessens, een 61-jarige handelaar, volgt Colen op in de gemeenteraad.

-Onlangs werd Colen gespot in de Delhaize van Kasterlee terwijl ze Engels sprak met haar oudste zoon. Vlaams nationaliste Colen zweert immers bij een Engelstalige opvoeding, haar kinderen gaf ze thuisonderwijs.

- Family Pride trekt door straten van Brussel
- Alexandra Colen vs Jurgen Verstrepen
- Alexandra Colen Playmate of the year ?
- ‘Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein‘
- Flater van Morel doet partijprogramma wijzigen
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.
.