Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 19 maart 2007

Alexandra Colen vs Jurgen Verstrepen


Alexandra Colen , Vlaanderens enige die een onbevlekte ontvangenis mocht meemaken, laat van zich spreken op de website van Jurgen Verstrepen. Het VB-mediawonder had volgens Colen in zijn laatste videocast net iets teveel vrouwelijk schoon laten zien en dat zinde haar niet . Volgens la Colen is Jurgen een Liberaal en heeft hij niks te zoeken bij een het Vlaams Belang dat enkel uit conservatieven bestaat .


Op de website van Verstrepen kon ze het weerom niet laten om haar korte aanval te beëindigen in het Engels, wat niet in dank afgenomen werd door Verstrepens achterban . Alexandra Colen , die de Molse gemeenteraad na amper 2 maanden de rug toekeerde wegens een "plotse" verhuizing, spreekt ook thuis Engels . Laatst werd ze met haar de kinderen in de supermarkt van Kasterlee gespot, de kroost werd door Vlaanderens katholiekste steeds in het Engels aangesproken. Nog merkwaardiger is dat Alexandra Colen en haar man Paul Beliën fervente naturisten zijn.- Morel en Verstrepen vechten vete uit op internet.
- Broer VB-voorzitter is obsessionele geldingsdrang van Morel grondig beu
- LDD werft aan : jongeren die de wet willen overtreden
- Robocop & Wegrebel
.