Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 27 maart 2007

Anderlecht weigert Vlaams Belang

Het Vlaams Belang mag zijn Brusselse verkiezingsbijeenkomst niet houden in het Constant Vanden Stock Stadion. Anderlecht heeft het Belang immers geweigerd.
Het Vlaams belang reserveerde vorige week het Constant Vanden Stock Stadion om er zijn verkiezingsbijeenkomst te houden. Anderlecht heeft die reservatie nu geannuleerd. deze werd gemaakt door een VZW van het Vlaams belang zodat de club niet wist dat het VB achter de reservatie zat . De club wil zich niet inlaten met politiek.


Mogelijk eist het Vlaams Belang nu een schadevergoeding, want het heeft al folders laten drukken waar op het stadion vermeld staat.

.