Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 13 maart 2007

Familie Beckers - Govaerts zegt Vlaams Belang vaarwel

VB-Kamerlid Marleen Govaerts is op 10 juni geen kandidaat meer voor de Kamerverkiezingen. Haar man en dochter willen evenmin op de VB-lijst staan. Govaerts doet haar termijn nog uit en blijft ook gemeenteraadslid in Sint-Truiden , maar denkt er sterk aan in de toekomst als onafhankelijke te zetelen . Ze hoopte de 2de plaats op de VB-Kamerlijst te krijgen, maar stootte op een njet uit Brussel.

Govaerts wil nu naar eigen zeggen de eer aan zichzelf houden. Ze beroept zich op de recente zelfmoord van Kamerlid Guido Tastenhoye, die op de Antwerpse lijst naast een verkiesbare plaats greep. Govaerts hoopt dat het VB zonder haar wél de Limburgse kieslijst afkrijgt. Het rommelt al langer bij VB-Limburg. In Bilzen en Lommel verlieten sleutelfiguren met slaande deuren de paerij.

- Overstapppers van VB naar LDD
- Personeelsproblemen bij het VB
- Malaise bij Vlaams Belang
.