Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 9 maart 2007

Filip Dewinter opnieuw met de dood bedreigd ( BBET ? )

Vlaams Belang topman Filip Dewinter is eind februari opnieuw met de dood bedreigd . Dewinter ontving een mail waarin een onbekende schreef dat hij de VB'er met twee kogels zou doden omwille van het vreemdelingenstandpunt van Dewinter.
Het Vlaams Belang heeft bij het parket klacht tegen onbekenden ingediend.


Na de doodsbedreigingen aan het adres van Dewinter, werd afgelopen nacht ook het partijsecretariaat van het Vlaams Belang in Hoboken aangepakt. Vandalen vernielden alle
ramen van het secretariaat dat gelegen is in de Kapelstraat.

Ook in deze zaak heeft de partij bij het parket van Antwerpen klacht tegen onbekenden ingediend.

Het Belang raamt de schade op 7.000 euro.


Dewinter zei ooit in een interview dat hij zowat maandelijks haat- en dreigmails ontvangt zodat Dewinter als enige politicus in België beschikt over persoonlijke lijfwachten , 24h op 24h . Normaliter werden deze bedreigingen maandelijks aan de politiediensten overgemaakt , ook zij hebben het raden naar waarom Dewinter hier nu plots zo mee uitpakt . Veel , zoniet alles , heeft te maken met de slechte resultaten in de jongste peilingen en het gekrakeel binnen de partij .

--