Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 8 maart 2007

JurgenTV

Jurgen Verstrepen weerlegt in een video-boodschap alle insinuaties omtrent zijn afwezigheid tijdens het jongste programmacongres van het Vlaams belang . Familiale aangelegenheden heette het en ook in zijn videoboodschap gaat Jurgen hier niet verder op in .
Vanuit zijn achterkeuken , alwaar Jurgen zijn Zwart/Witte ethervervuiling verder zet , heeft hij de mond vol van Podcasting , videocast en Digitale revolutie . Wat Jurgen maar moeilijk onder ogen wil zien en de partijtop al langer weet is dat zijn "freedom of speech " programma's nog amper luisteraars en kijkers heeft . Enerzijds is de Vlaming niet snel geneigd om TV te kijken via zijn pc , als hij hiervoor al de technische kennis heeft . Anderzijds loopt diezelfde Vlaming ook niet meer zo warm voor zijn weinig verrassende programma's . Het lijkt erop dat Jurgen zich halsstarrig vastklampt aan vergane gloriedagen toen zijn Zwart/Wit-tv even populair was . Verstrepens videoboodschappen zijn een klaagzang geworden die een verbitterde man vol zelfmedelijden vanuit zijn achterkeuken tevergeefs aan de man probeert te brengen . Vlaanderen blijft 'm straal negeren . De nieuwste mediakanalen die Jurgen aan de verhoopte roem moeten helpen heten nu videocast , second life en skype .
-
Help Jurgen en kijk naar zijn laatste videoboodschap :
VIDEO