Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 24 maart 2007

Nederlands bekenste negationiste overleden

In haar woonplaats waasmunster ( B ) is de Nederlandse Florentine Rost van Tonningen overleden. De Zwarte Weduwe werd 92 jaar. Door haar onverminderde bewondering voor Hitler, haar uiterst fanatieke antisemitisme, haar ontkenning van de Holocaust en haar contacten met neo-nazi's was zij eind twintigste, begin eenentwintigste eeuw een van laatst levende oud-nazi's en daarmee voor velen een symbool van alles wat fout is.

(Foto: Florentine Rost van Tonningen alias De zwarte weduwe')

Ze is de weduwe van Meinoud Rost van Tonningen (foto) die in de Tweede Wereldoorlog als SS'er voor de Duitse bezetter president was van De Nederlandsche Bank. Van Tonningen dankt haar bijnaam aan haar lidmaatschap van de NSB. In de jaren '30 was ze al enthousiast lud. Toen ze met Meinoud in Duitsland trouwde, was het het eerste SS-huwelijk met toestemming van SS-leider Himmler.De weduwe is verschillende keren veroordeeld voor het verspreiden van nazistische denkbeelden en lectuur.

Uit een recent interview met Van Tonningen :

Had de tweede wereldoorlog gewonnen kunnen worden door het Derde Rijk?

(VT)- Natuurlijk had de oorlog gewonnen kunnen worden. Hitler was een visionair, en technisch gesproken had Duitsland 30 jaar voorsprong, we hoeven slechts te denken aan de Volkswagen, een wagen voor iedereen, arm of rijk , de autowegen, Kraft durch Freude, waar het volk op vakantie mocht gaan, doch vooral de arbeidsdienst, de algehele jeugd was verplicht een half jaar bij een boer of in een ziekenhuis te werken. Bij Hitler was de werkende arbeider het volkskapitaal, niet het kapitalistische goud. Arbeid maakte het volk weer gezond, men kreeg weer moed en vreugde. Hitler beschikte over de atoombom, doch zijn instelling was, dat de blanken niet het recht hadden blanken te vermoorden, wij waren allen een broeder volk, Amerika heeft hiervan geprofiteerd; miljoenen bommen werden vanuit de lucht op alle steden en dorpen gegooid, waarbij onder de getroffen volkeren vele slachtoffers zijn gevallen. Dit kan geen oorlog meer genoemd worden, dit is moord. Een voorbeeld hiervan ziet men heden in Irak: de moord op een onschuldig volk.

Wat vindt u van Stauffenberg? .(*)

(VT)-Een schoft, hij wilde Hitler heimelijk vermoorden. Het is dan ook onjuist van onze Minister-president Balkenende om uit naam van de Nederlandse regering deze man een held te noemen, dit is een politieke wandaad!

Hoe ziet U de toekomst voor het blanke ras in Europa?

(VT)-Zeer droevig, zoals reeds gezegd, we moeten oppassen, dat we niet uitsterven, dat zijn wij aan onze voorouders verplicht. We kunnen niet zonder een gezonde positieve jeugd, een gezond Westers Europa, de gezonde jeugd heeft de toekomst.

Wat vindt U van het Vlaams Blok en Philip Dewinter?

(VT)-Philip dewinter is een uitmuntend spreker, tevens is het Vlaams Blok de grootste partij van Vlaanderen, dit is een voorbeeld voor Nederland. Zowel oud als jong men voelt zich samenhorig, er word gezongen en jeugdkampen gehouden, het volk weet hier te leven, weliswaar overwegend katholiek, doch dit straalt ook warmte uit. De taalstrijd houdt hen wakker en strijdbaar. Ik persoonlijk vind het spijtig dat Philip Dewinter onderhandelt met de Joodse gemeenschap, men moet consequent blijven. Ondanks alles is Vlaanderen als volk een voorbeeld voor de westerse wereld, laten we positief over de toekomst blijven denken en daarbij de wens uitspreken dat de jeugd krijgt wat gezonde jeugd toekomt...een fijn gezin, een gezond volk.


- Het zwarte schaap met Florentine Rost van Tonningen (video)
- Humor : "Alle 13 Fout" (video)
- Beelden herdenkingstocht Florentine Rost van Tonningen (video)
- Nederlandse nationalisten herdenken weduwe Rost van Tonningen
- Nederland: rechts-radicalisme onder jongeren neemt fors toe (video)
.