Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 7 maart 2007

Lezersbrief uit Nederland : "Waar is 'ons' mooie land gebleven ?"

AMSTERDAM - Eind jaren zestig kwamen mijn ouders uit Suriname naar Nederland. In 1971 werd ik geboren. Het was de tijd waarin mensen woonachtig in Nederland erg tolerant naar elkaar toe waren. Het was ook de tijd van sociale controle en de tijd waarin men het niet nodig vond om mensen bewust te kwetsen.

Inmiddels zitten we in 2007. Ik herken 'mijn' Nederland niet terug. Het land waar ik ben geboren en waar ik oud wilde worden. Steeds meer voel ik me als allochtoon opgejaagd, verketterd en veroordeeld. Waarom eigenlijk? Laatst stond ik in de drogisterij geduldig te wachten op mijn beurt en keek naar het winkelmandje van een vrouwelijke klant voor mij. Een tirade volgde die eindigde met de woorden: Rot maar op naar je eigen land als je niet kan wachten!
Steeds meer vraag ik me af waar ons mooie land is gebleven. Steeds meer vraag ik me af of ik niet naar Suriname moet emigreren. Steeds meer denk ik als ik mensen als Wilders en Verdonk zie aan de Kristallnacht ! Het moment dat de joden werden afgevoerd...

Jack, Amsterdam

(bron : Telegraaf )