Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 20 maart 2007

Tom Barman man van het jaar in Humo's Pop PollDe Humolezers hebben Tom Barman verkozen tot man van het jaar 2006. Dat bleek maandagavond bij de bekendmaking van de winnaars van Humo's Pop Poll editie 2007 in het Antwerpse Sportpaleis.
dEUS-frontman Tom Barman blijkt populair bij het humo-publiek. Hij werd namelijk ook verkozen tot "Beste Belgische Zanger" en dEUS werd eerste in de categorie "Beste Belgische Band".


De 0110-concerten, een initiatief van Barman, wonnen in de categorie "Concert van het jaar".( afgelopen 25 jaar was T/W telkens het beste concert )
0110 was een gratis populair muziek-festival "voor verdraagzaamheid , tegen racisme, tegen extremisme en tegen zinloos geweld ".

De concerten kenden een groot populair succes. In totaal woonden ongeveer 100.000 mensen de verschillende concerten bij : 40.000 in Antwerpen, 25.000 in Gent, 23.000 in Brussel en 5000 in Charleroi. Hierbij was elke locatie op zijn maximum-capaciteit, en werden de toegangen op de piekmomenten tijdelijk afgesloten voor nieuw publiek.