Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 7 maart 2007

Tom Boonen en Tom Barman cultfiguren van 2006

Wielrenner Tom Boonen en dEUS-frontman Tom Barman zijn de cultfiguren van vorig jaar. Dat blijkt uit een rondvraag van Cultureel Jeugd Paspoort (CJP) bij meer dan tweeduizend jongeren. De resultaten van de enquête staan in 'Smaak, jongeren en cultuur', een uitgave van CJP.
De zanger van rockgroep dEUS was vorig jaar de drijvende kracht en bezieler van de 0110-concerten voor verdraagzaamheid. dEUS pakte eind 2005 ook uit met een nieuwe, in de vakpers fel bejubelde cd en speelde in maart 2006 tot twee keer toe in een uitverkocht Vorst Nationaal.Video : dEUS op 0110 Antwerpen