Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 8 maart 2007

Vlaams Belang-kamerlid Tastenhoye overleden


Vlaams Belang-kamerlid Guido Tastenhoye is in Deurne overleden. Dat meldt het Vlaams Belang. "Tastenhoye kampte reeds geruime tijd met ernstige gezondheidsproblemen, die hem reeds vorig jaar noopten ontslag te nemen uit zijn lokale mandaten in de Antwerpse gemeenteraad en de districtraad van Deurne", luidt het.

"Guido Tastenhoye was een uitgesproken nationalist en als krantencommentator en -auteur was hij iemand die een sterke bijdrage leverde tot de grote sprong voorwaarts die de partij sinds het begin van de eeuw heeft gemaakt. De verkiezingen van oktober 2006, waar hij in Deurne de partij van 38 naar 43 procent leidde, was het hoogtepunt waar hij veel kracht en vreugde uit putte", aldus kamerfractieleider Gerolf Annemans en partijvoorzitter Frank Vanhecke.

Het Vlaams Belang biedt de familie van Guido Tastenhoye zijn medeleven aan. Tastenhoye wordt in de Kamer opgevolgd door Paul Meeus. (belga/hln)