Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 2 maart 2007

Vlaams Belang zonder Vlott naar verkiezingen ( 1 )


BRUSSEL - Er komt een einde aan het kartel tussen Vlaams Belang en Vlott van Hugo Coveliers. Belang-voorzitter Frank Vanhecke wil absoluut onder eigen vlag naar de kiezers.
,,Ik stel de Senaatslijst samen en ik ben geen liefhebber van de kartelformule'', zegt Vanhecke vrijdag in De Morgen. ,,We zullen Hugo voorstellen als onafhankelijke op de Senaatslijst van het Vlaams Belang te gaan staan. Hij hoeft daarvoor geen VB’er te worden'', aldus de partijvoorzitter nog.