Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 26 april 2007

Artdirector Dewinter naar Lijst Dedecker


Fabrice Morreau, de belangrijkste speler op het vlak van multimedia en propaganda bij het Vlaams Belang, ruilt de partij in voor de Lijst Dedecker.

(foto: Morreau en Verstrepen)


Zijn naambekendheid is minder groot maar achter de schermen speelde Morreau een belangrijke rol in de partij. Hij is de bedenker van het partijlogo en ontwierp de persoonlijke websites van onder anderen Philip Dewinter en Anke Van dermeersch.
Ook de campagnes "Hart voor Antwerpen", "Antwerpen troef" en "SOS democratie" zijn van zijn hand. Zijn overstap komt er een week nadat Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen de deur van het VB achter zich dicht heeft getrokken.
Morreau vertrekt om dezelfde reden. "De partij grijpt terug naar de harde lijn. Er is
geen plaats meer voor verruiming." Net als Verstrepen noemt Morreau Dewinter de echte architect van de verruiming. "Maar om een of andere reden krijgt hij nu nog amper iets door het partijbestuur goedgekeurd."
De leegloop bij het VB zet zich ongenadig verder ,
wil de laatste het licht uitdoen aub ....

- Vlaams Belang loopt leeg
.