Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 26 april 2007

Dedecker haalt opnieuw Vlaams Belang-parlementslid binnenNa Jurgen Verstrepen stapt nu ook Vlaams parlementslid Monique Moens (foto) over van het Vlaams Belang naar de Lijst Dedecker.
Ze zal bij de komende verkiezingen kandidaat zijn in de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde. Dat laten de Lijst Dedecker en Moens in een persbericht weten. Moens kan zich naar eigen zeggen niet langer terugvinden in "de toenemende verstarring van het Vlaams Belang".


"Ik heb de indruk dat de laatste restjes openheid in het Vlaams Belang aan het wegvlieden zijn", zegt Moens. "Drie jaar geleden dacht ik dat de deur die toen op een kier stond, wijd open zou gaan. Vandaag moet ik constateren dat de deur opnieuw dicht is". Moens zegt dat ze niet de enige is binnen het Vlaams Belang die er zo over denkt.

Door de overstap van Moens en eerder van Verstrepen telt de Lijst Dedecker nu al drie vertegenwoordigers in het Vlaams parlement.
.