Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 30 april 2007

Deens parlementslid neemt ontslag na Hitlergroet

Morten Messerschmidt (foto), een parlementslid van de Deense Volkspartij (DVP), neemt ontslag nadat hij werd betrapt op het zingen van naziliederen met zijn rechterarm in de lucht. De man werd eerder al veroordeeld voor racistische misdrijven.
Het is niet de eerste keer dat de omstreden partij de aandacht van de internationale pers trekt. Parlementslid Soeren Krarup verklaarde onlangs dat homo's gehandicapt zijn en Europees parlementslid Mogens Camre raadde een islamitische politica aan psychiatrische hulp te zoeken omdat ze een hoofddoek draagt.


Het Vlaams Belang , ook niet vies van een gestrekte rechterarm en nazi-gezangen , zit samen met de DVP in de extreem rechtse fractie in het Europees parlement . zij onderhouden goede contacten met de DVP , regelmatig verschijnen er op de VB-websites artikels (*) over de DVP waarbij men niet zuinig is met bloemmetjes werpen .


Verleden jaar waren de Vlaams belang-jongeren gastheer voor de Deense Volkspartij , het was een té dolle dag die begon met een cursus interviewtechnieken (!) door Emiel Goelen (ja , die ...) in de namiddag gevolgd met een les Deense geschiedenis door Werner Somers . Top of the bill was Filip De Man die kwam zemelen over "cultuurrelativisme" .

(*) Twee dagen na het plaatsen van deze link verdween de bewuste pagina van VB - website

- OM vordert 4 maanden voor Hitlergroet
- Vlaams Belanger schrijft Hitler-boek
- Vlaams Belang gemeenteraadslid riskeert 3 maand cel na Hitlergroet
- Gemeenteraadslid Vlaams Belang tatoeëert SS-slogans en nazisymbolen
- Racisme en ethiek. Filip Dewinter en het nazi-racisme
- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart