Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 15 april 2007

Duitse legerinstructeur :" Schiet op zwarte Amerikanen "Een Duitse legerinstructeur heeft een soldaat aangeraden zich voor te stellen dat hij het opnam tegen zwarten in de New-Yorkse wijk The Bronx . Beelden van het incident waren te zien op de Duitse televisie.

De instructeur staat met de soldaat in een bos. De instructeur zegt: "Je bent in de Bronx. Een zwart bestelbusje stopt voor je. Drie Afrikaanse Amerikanen stappen uit en beledigen je moeder op een vreselijke manier... doe wat!" De soldaat schiet salvo's af met zijn machinegeweer en vloekt in het Engels. De instructeur beveelt hem nog luider te vloeken.

Het Duitse ministerie van Defensie bevestigt dat de beelden zijn gemaakt in de zomer van 2006 op de basis Feldwebel-Schmid in de plaats Rendsburg. Het leger is al vanaf januari op de hoogte van het incident. Er is een onderzoek ingesteld.UPDATE : De Bronx reageert

Videolink : Klik hier .
.