Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 1 april 2007

Extremisten in debat : Ab & Sal vs Dewinter


Ab & Sal is een nieuwe Nederlandse televisieserie waarin twee Marokkanen Nederland onder de loep nemen. Ze vragen zich bijvoorbeeld af hoe je snel rijk wordt in dit land en wat er gebeurt als moslims aan de macht zouden komen. En hoe kijken populisten als Geert Wilders en Filip de Winter van het Vlaams Blok er tegenaan? Om hun motivatie voor integratie te tonen, besluiten Ab & Sal dingen te doen waar geen normale Marokkaan zich ooit aan zou wagen.
In dit fragment stappen Ab & Sal naar het Vlaams Belang hoofdkwartier met de hypothetische vraag "wat als de moslims de overhand krijgen en de Sharia ingevoerd wordt".
u zal merken dat de extremistische tegenpolen het uiteindelijk erg goed met elkaar kunnen vinden.

VIDEO INTERVIEW DEWINTER

.