Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 16 april 2007

Filip Dewinter: "Ik vraag asiel in Nederland"


Als ik mijn politieke rechten in België verlies, vraag ik desnoods politiek asiel in Nederland. Dat zegt Filip Dewinter (Vlaams Belang).
Daarmee geeft hij een schot voor de boeg in de discussie die het parlement woensdag voert over een wetsontwerp van minister van Justitie Laurette Onkelinx (PS).
De kamercommissie Justitie debatteert deze week over een wetsontwerp dat het mogelijk maakt om zowel
corrupte ambtenaren als burgers die zijn veroordeeld in een racismeproces, uit hun burgerrechten te ontzetten.


"Na de veroordeling van het Vlaams Blok en de aanpassing van de wet op de partijfinanciering, is dit het derde initiatief van paars om het VB politiek te vermoorden", zegt Dewinter. "Als die wet er komt, word ik wellicht het eerste slachtoffer."

Dewinter , voor wie "slachtoffer spelen " geen geheimen meer heeft , verwijst naar een zaak tegen hem bij de Raad van State, na een uitspraak in het Amerikaanse tijdschrift Jewish Week. Gevraagd waarom Antwerpse joden zouden moeten stemmen op een xenofobe partij, antwoordde hij: "Er is geen sprake van vreemdelingenhaat, maar als het dan toch absoluut een fobie moet zijn, dan maar islamofobie. Ja, ik ben bang van de islam."
Of de Vlaamse Calimero welkom is in Nederland is erg twijfelachtig ,
in een niet zo ver verleden kreeg Dewinter er choco naar z'n gezicht gesmeten (foto) en werd een wagen vernield die verondersteld werd de zijne te zijn .
Neen , echt welkom is 'm in Nederland niet .- Filip Dewinter's grootste nachtmerrie (video)
.