Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 22 april 2007

Franse neonazi's bekennen schending 52 moslimgraven


Drie jonge Fransen hebben bekend dat ze op het militair kerkhof van Notre-Dame de Lorette bij Arras 52 moslimgraven hebben beklad met nazileuzen ( "skin is not dead" & "Heil Hitler" ) en hakenkruisen.
Tijdens de vernielingen op vrijdag 20 april werd hun auto in de buurt opgemerkt door enkele vaste bezoekers van het kerkhof .

De drie - twee Fransen van 22 jaar en een zestienjarige - gaven racistische motieven op voor hun daden. Op het kerkhof liggen 23.000 soldaten van verscheidene nationaliteiten begraven.