Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 30 april 2007

Tennisclub Brussel verwijt speler TC Ritspop racisme


De Brusselse Léopold Club heeft naar aanleiding van een interclubduel in vierde divisie tegen het Antwerpse TC Ritspop een klacht voor racisme ingediend bij de Franstalige Tennisfederatie (AFT).


Tijdens het duel, dat zondag werd gespeeld, weigerde een lid van Léopold om verder te spelen nadat hij herhaaldelijk racistische verwijten naar het hoofd kreeg geslingerd. De Ukkelse politie werd ter plaatse geroepen en het duel werd stilgelegd. De speler, gesteund door zijn team, besliste daarop om een klacht voor racisme in te dienen.

"Dat moest gebeuren bij de AFT omdat de feiten plaatsvonden bij een Franstalig team", legt Stein uit. "Maar omdat de boosdoener Nederlandstalig is, zullen we de klacht overmaken aan de Vlaamse Tennisvereniging. Die hanteert dezelfde procedures als de AFT.
De zaak zal onderzocht worden door de disciplinaire instantie van de VTV, die eventueel ook een sanctie kan uitspreken."- Racismeklacht tegen TV Brussel (video)
- Nation, Euro-Rus & Vlaams Nationalisten in Elsene (Video)
- Racisme in de kleedkamer
- "Ze noemden me Cheeta"
.