Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 6 april 2007

Le Pen: "Schoolmeisjes moeten masturberen"

Seks met jongens is niks voor schoolmeisjes, ze moeten maar masturberen is het standpunt van Jean-Marie Le Pen. De Franse presidentskandidaat is tegen gratis condooms in scholen. "Meisjes die goesting hebben moeten maar 'manu militari' aan hun behoefte voldoen", sprak Le Pen tijdens het forum van het vrouwenmagazine Elle in Parijs .
-Philip Dewinter zal eregast zijn op de slotmeeting van Jean-Marie Le Pen in Parijs. Le pen is de voorzitter van het extreemrechtse Front National. Ook in het EU-parlement zit het Vlaams Belang in dezelfde fractie met het Front National.
VIDEO
: Verleden jaar werd Le Pen uitgenodigd door het Vlaams Belang (NSV ) om te komen spreken in Gent . Beiden maken ook deel uit van de EP