Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 13 april 2007

Neonazi-bijeenkomst in VB-secretariaat

Morgen, op zaterdag 14 april, verwelkomt het VB- lokaal in Hamme een groep Russische neonazi's. Onder meer Alexej Michailov en Jevgeni Belan van de DPNI uit Moskou komen naar Hamme voor een "meeting over Rusland en de Europese Rijksgedachte". De DPNI of de Beweging Tegen Illegale Immigratie viel 2005 en 2006 op door haar marsen van skinheads die de hitlergroet brachten en in de Moskouse straten een klopjacht hielden op niet-blanken. De ontmoeting is een initiatief van Euro-Rus, de organisatie van gewezen VB-kandidaat Kris Roman.

(foto: Kris Roman tijdens een van zijn bezoeken aan Rusland)


Op de uitnodiging voor het congres staat echter het telefoonnummer van Jan De Beule, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Hamme en voorzitter van de VZW Jongeren aktief. Die vzw noemt zichzelf de "militanten groep van Vlaams Belang" en baat het VB-secretariaat in Hamme uit. De vzw heeft haar lokaal op hetzelfde adres als het partijsecretariaat. Kris Roman ziet geen probleem: volgens hem is De Beule volledig op de hoogte en stelde hij graag het VB-lokaal ter beschikking. Nationaal voorzitter Frank Vanhecke wil geen standpunt innemen: "Ik weet daar niets van af" .- Gisteren werden Oostfronters herdacht (video)
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Ex-KKK-leider molesteert Zwarte Piet
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
- Gemeenteraadslid Vlaams Belang tatoeëert SS-slogans en nazisymbolen
- Björn Roose over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters "

(bron : blokwatch/AFF)