Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 13 april 2007

Parket in beroep tegen vrijlating verdachten poging abortus

Het Gentse parket heeft in de zaak van de poging tot abortus in Assenede, beroep aangetekend tegen de beslissing van de raadkamer om de drie verdachten vrij te laten. Daardoor blijven de zoon en zijn ouders twee weken langer in de cel.

Het gezin verzette zich tegen de zwangerschap van de vriendin van de zoon, een 29-jarige Marokkaanse. Ze sloten de drie maanden zwangere vrouw op in hun woning. De vrouw werd geslagen en kreeg ook een stroomstoot op haar buik toegediend.

De Gentse kamer van inbeschuldigingstelling moet zich nu binnen een termijn van vijftien dagen uitspreken over de verdere aanhouding van de verdachten.