Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 3 april 2007

Racisme & Neonazisme op het internet
Pure Impakt is een website die racistische en neo-nazistische muziek verkoopt op het internet. Terzake trok op onderzoek uit.
Jozef De Witte (Centrum voor Gelijkheid van Kansen en racismebestrijding) en minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael konden niet anders dan vaststellen dat dit niet door de beugel kan.

De politie moet hiertegen optreden, en de zaak overmaken aan het parket. Het bleef onduidelijk waarom dit dan nog niet gebeurd was, en of het dan de eerstevolgende uren zou gebeuren. Wél ging nog tijdens de Terzake-uitzending de website van Pure-Impakt offline, zogezegd wegens onderhoud aan de site ( de site is momenteel opnieuw online ). Pure-Impakt is anders wel een oudgediende in het skinheadcircuit. Gestart in 1984/1985 als skinheadmagazine werd het blad verdeeld tot 1995, waarna men overging op lucratievere zaken. Pure-Impakt verdeelt, naast muziek en video's van buitenlandse groepen, onder andere de muziek van de Vlaamse groep Lion's Pride en van de met het café De Kastelein in Brugge gelinkte groep Les Vilains.Ook in de VS overweegt men aktie te ondernemen tegen websites die haat & racisme verspreiden en zich vooral op jongeren richten (zie video ) .

Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

- Je wordt niet als racist geboren
- Racisme in opmars
.