Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 4 april 2007

‘Undercover bij de Neonazi’s’

Op 10 maart kwamen een aantal internationale neonazistische groeperingen in ons land samen in Mechelen en in Lommel (foto) . Telefacts is erin geslaagd om tijdens die bijeenkomst te infiltreren en undercover beeld te nemen.
(zie ook de reportage uit 2008 : 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's
')“Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil !” Met ongeveer 100 zijn ze. Allemaal de rechterarm in de lucht. Mannen én vrouwen. De Hitlergroet is het startschot voor de bijeenkomst. Wat daarna volgt, spreekt tot de verbeelding. Skinheads met bloot bovenlijf en hakenkruis scanderen het ene fascistische lied na het andere.

Michael was tot voor enkele jaren op veel van die bijeenkomsten aanwezig. Hij maakte 2 jaar actief deel uit van de neonazistische groepering Blood & Honour en de bijeenkomsten waren voor hem een uitlaatklep. “Je moet niet denken dat er enkel tuig naar die concerten komt. Daar zitten net zo goed dokters tussen. Maakt niet uit, als je maar de juiste overtuiging hebt. “

Ook Aron heeft de zogenaamd ‘juiste’ overtuiging. Voor hem mogen de concentratiekampen morgen terug open. “ Mijn bloed kookt als ik een vreemdeling zie. Ik draai mijn hand er dan ook niet voor om om 10 Marokkanen of Turken te vermoorden. Als het op een bepaald moment nodig zal zijn, dan doe ik het. “ Aron was ook één van de eersten om sperma te doneren toen de neonazistische website Stormfront.org onlangs zijn leden opriep om massaal ‘zuiver zaad’ te doneren. “Natuurlijk heb ik dat meteen gedaan. Het is de enige manier om ons blanke ras zuiver te houden. Wij zijn superieur. ”

In België ligt momenteel een voorstel klaar om neonazistische bijeenkomsten in ons land te verbieden. Gezien een verbod al geldt in een aantal landen waaronder Duitsland, zakken de groeperingen meer en meer af naar ons land. En dan nog, in alle anonimiteit. Stefan Wijkamp (foto) is de Nederlandse dubbelganger van Hitler. De man deelt niet alleen het uiterlijk met dat van zijn idool, ook zijn gedachten. “Ik ben een kopie maar Hitler was nog beter. Hij was echt briljant. Een wereldwonder gewoon.” Net als de führer, dweept Weikamp met een zuiver ras. “Alle vreemdelingen moeten weg. Ik zeg niet dat ze dood moeten. Ik geloof ook niet dat Hitler een moordenaar was. Maar die onzuiveren moeten weg ja. Ver weg.” Met journalisten wil Wijkamp niet spreken maar als we ons telefonisch uitgeven voor een Neonazi die in Vlaanderen een neonazistische groepering wil starten, is hij wél bereid om te praten. “Dat vind ik een goed idee ja, we zijn met weinig. Maar we gaan winnen, we moeten gewoon doorzetten. We mogen ons volk niet ten prooi laten vallen aan …… ”
Tenslotte raadt hij ons aan om toch maar eens contact op te nemen met Vlaams Belang …(vtm)

Een onderzoek van Europol wijst uit dat rechts-extremisme een groeiend probleem is in diverse Europese landen waaronder België en Polen. Europol noemt het geweld dat de extremisten gebruiken alarmerend en waarschuwt dat ze beter georganiseerd zijn dan vaak wordt gedacht.

Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België
Video: " La face cahée du vlaams blok " (nederlandse ondertitels )

- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
-
Vandaag twee Blood & Honour Hitlerherdenkingen
- Blood & Honour in Overpelt - De Foto's
- Gemeenteraadslid Vlaams Belang tatoeëert SS-slogans en nazisymbolen
- VB zet eigen neonazi-vandalisme op internet (foto)
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
.