Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 19 april 2007

VB-gemeenteraadsleden in actie (deel 2 )

Het personeel van het OCMW is beschaamd en verontwaardigd over het wangedrag van Walther Bruwiere, VB-gemeenteraadslid in Sint-Niklaas. Bij de opening van de kringwinkel slaagde hij er in de sfeer behoorlijk te verpesten. "Stomdronken en niet meer in staat zichzelf recht te helpen, lag hij te roepen en te schreeuwen," aldus OCMW-voorzitter & Cd&v'er Jef Foubert (foto) . Bruwiere zelf minimaliseert de feiten. Vorig jaar werd hij nog uit de gemeenteraad gezet omdat hij ongepaste opmerkingen maakte van op de publieksbanken. Hij raakte ook niet verkozen in de OCMW-raad, pas na enig gefoefel kreeg hij er een zitje. (blokwatch)

UPDATE :

Het VB heeft haar Sint-Niklase OCMW-raadslid Walther Bruwiere onder curatele gesteld nadat hij stomdronken de openingsreceptie van de lokale kringwinkel op stelten zette. VB-gemeenteraadslid Frans Wymeersch legt hem een receptieverbod op tot en met september 2007. Bruwiere mag na de zittingen ook niet meer naborrelen met zijn collega's.