Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 24 april 2007

Vlaams Belang en wiskundeIn Antwerpen is de geregistreerde criminaliteit het afgelopen jaar niet gedaald, maar gestegen. Dat stelt het Vlaams Belang na een 'eigen analyse' van de criminaliteitscijfers die begin deze maand werden voorgesteld. Volgens burgemeester Janssens en korpschef Baelemans daalde de criminaliteit in Antwerpen het voorbije jaar met 2 procent. Fout, zegt het Belang, de criminaliteit steeg globaal met 7,6 procent.
"Voor de zoveelste maal werd de Antwerpenaar een rad voor de ogen gedraaid", reageert Vlaams Belang-topman Filip Dewinter. Het Belang kondigde maandag aan dat ze naar aanleiding van deze "valse voorstelling van de werkelijkheid" klacht zal indien bij het Comité P, bij de minister van Binnenlandse Zaken en bij de Antwerpse provinciegouverneur.

.