Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 2 april 2007

Vlaams Belang familiedag


Het Vlaams Belang heeft ruim 12.500 partijleden verzameld voor zijn familiedag in het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart. Filip Dewinter sprak van het grootste partijtreffen in de geschiedenis van het Vlaams Blok/Vlaams Belang.
De massale aanwezigheid van militanten en partijleden moet voor de partij een bewijs zijn dat het Vlaams Belang dé Vlaamse familiepartij is. De familiedag kost de partij ruim 150.000 euro, maar er wordt 25.000 euro gerecupereerd door het inkomgeld dat de leden moeten betalen. De rest, zo'n 125.000 euro, wordt ingeschreven als verkiezingsuitgaven. Een VB-lid was op tv zo gelukkig dat ze nu eens naar een pretpark kon waar alleen "Vlaams" werd gesproken... De familie Schoepen, die geen eigenaar meer is van het pretpark, was erg ongelukkig over de komst van het Vlaams belang.