Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 12 april 2007

Vlaamse politici niet op internetfilmpjes

Vlaamse politici mogen tijdens de verkiezingscampagne geen gebruik maken van filmpjes op het internet. Franstalige politici wel. Dat is het resultaat van overleg gisteren in de commissie verkiezingsuitgaven. Vooral het Vlaams Belang is alomtegenwoordig op de elektronische snelweg .
Op de video website You Tube zijn Bart Debie , Hans Verreyt ( de bedrijvigste met 19 video's), Tanguy Veys en Jan Lievens de haat-pastoors van dienst .Jurgen Verstrepen is zelfs helemaal opgegaan in kilobytes , die komt de virtuele wereld niet meer uit . Echt populair is de bruine brigade op You Tube niet , maar wat niet is kan nog komen . De afspraak is echter een maat voor niets want wat met de filmpjes van politici die de kiezers zelf op het internet plaatsen ? .

UPDATE :
volgende week komt er een decreet dat een eind maakt aan dit verbod.