Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 6 mei 2007

Berlusconi: "Wie niet op rechts stemt, is mentaal gehandicapt"

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi staat niet meteen bekend om zijn gereserveerde uitspraken. De voorzitter van AC Milan liet zich nog eens gaan."Wie bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen in Palermo niet op de rechtse coalitie stemt, is mentaal gehandicapt", zo zei hij tijdens een bezoek aan de Siciliaanse stad.Vorig jaar, na het verlies bij de parlementsverkiezingen, bestempelde Berlusconi de linkse kiezers al als "klootzakken".

"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".(Silvio Berlusconi in 2001 ) .Na 6 Jaar Berlusconi is de angst voor migranten de afgelopen twee jaar in Italië fors gestegen. Meer dan 43 procent beschouwt hen als een bedreiging voor de openbare veiligheid. Dat blijkt uit een enquête die de krant La Repubblica vandaag publiceert.