Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 4 mei 2007

Brugs skinhead-café De Kastelein blijft dicht .


De rechter in kortgeding in Brugge heeft het sluitingsbevel van café De Kastelein niet geschorst. De eis van de uitbater om het Brugse stadsbestuur te bevelen het sluitingsbevel in te trekken, werd afgewezen als ongegrond. Volgens de rechter staat de maatregel in verhouding met de overlast die het café veroorzaakt.


De Kastelein werd vorig jaar in verband gebracht met een racistische vechtpartij enkele meters verderop waarbij een Togolees levensbedreigend gewond raakte. In het verleden vond aan het café ook een schietincident plaats, maar de huidige klachten gaan enkel over nachtlawaai en geluidsoverlast. De Brugse burgemeester legde de nieuwe uitbater op 13 maart een sluitingsverbod van een maand op wegens de openbare overlast. De uitbater vocht het bevel aan bij de rechtbank. Volgens hem is de sluiting gebaseerd op feiten uit het verleden en kan hij daarvoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Hij betwiste ook de bevoegdheid van de Brugse rechter. De rechter wees de vordering woensdag af.
Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

- Man die door skinheads werd mishandeld in Brugge is overleden (Video)
- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
-Racistisch geweld in Brugge na optredens neo-nazistische groepen
-Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging foto
.