Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 30 mei 2007

Buurt kegelt bordje "zonder jihad straat " naar de vuilnisbak

Vlaams Belang heeft vandaag een bordje met als opschrift "zonder jihad straat" opgehangen aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout.Daarmee wil de partij protesteren tegen de "toenemende islamisering van Antwerpen"
De actie werd door buurtbewoners en winkeliersverenigingen niet bepaald enthousiast onthaald.Zij spreken van een provocatie. De actie van het Vlaams Belang lokte dan ook discussie uit en hier en daar wat geroep.

Uren voor de aankomst van het Vlaams Belang was de Turnhoutsebaan al volgeplakt met de "zonder haat straat"-bordjes. Dewinter en co waren dan ook de straat nog niet uit voordat enkele verontwaardigde buurtbewoners het "jihad-bordje" wegnamen en vernietigden.(DM)