Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 22 mei 2007

Barbara Pas

Barbara Pas (VB) die vijfde staat op de Oost-vlaamse kamerlijst werd als nieuwkomer voor de camera geplaatst van het ActuaTV programma Debuut. Deze 26 jarige deerne ziet in Karel Dillen haar grote voorbeeld en is ook serieus pissed off bij de manier waarop het afscheid van Dillen en het Vlaams belang tout court in de media gebracht werden .
Haar broer die VB-cartoonist is moet ooit een tekening hebben gemaakt die het op een blauwe maandag tot affiche had geschopt (foto) en dat bracht ze als voorwerp mee naar de actua-studio . "Het is zeer typerend dat de zogenaamde vrije pers en allerlei
obscure websites hen dagelijks ,maar dan ook dagelijks afbeelden met Hitlersnor of gestrekte arm" mijmerde ze nog na met het familie-pronkstuk in de hand.

- Vlaams Belang cantussen met nazi-liederen
- IJzerwake kreeg hulp van Nederlandse neo-nazi’s
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Vlaams Belang: neonazi's onder elkaar (video)
.