Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 26 mei 2007

Campagnelied Vlaams Belang op you tube


Het campagnelied van Vlaams Belang-kandidaat Ortwin Depoortere (foto) is niet wat je noemt een hoogvlieger . De clip werd op you Tube geplaatst waar het tot vandaag enkel negatieve beoordelingen kreeg .
Het lied is één grote aanklacht tegen het paarse beleid en ook hier moeten de allochtonen het weer ontgelden .
In de clip op You Tube worden
moslims in beeld gebracht wanneer het over geweld en misbruiken gaat.Depoortere, die zevende staat op de Oost-Vlaamse Kamerlijst voor het Vlaams Belang, geeft op het einde van de clip aan waarom het Vlaams Belang het enige alternatief is: "Op tien juni krijgt u de keuze tussen het 'ander volk eerst' met het vreemdelingenstemrecht en de snel-Belgwet of het 'eigen volk eerst'". (afbeelding "omtersaaist")
Depoortere heeft de voorbije weken
15.000 krasbiljetten in Gent uitgedeeld , "winnaars" mogen een CD met campagnelied + een politieke boodschap aan het Gentse regiosecretariaat (vlaams belang) afhalen .

- Vlaams Belang lanceert anti-moskee lied
- Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond
.