Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 31 mei 2007

Cassatie verbreekt veroordeling auteurs boek over Johan DemolNa negen jaar procederen tegen het boek Het gevaar Demol van Eric Goeman en Ron Hermans heeft het Hof van Cassatie beslist om de omstreden veroordeling van beide auteurs ongedaan te maken . Ron Hermans (intussen woordvoerder van Groen!) en Eric Goeman (nu actief in de andersglobalistenvereniging Attac) werden verweten onzorgvuldig te zijn geweest bij het bijeenschrijven van hun boek over Demol , de vroegere politiecommissaris van Schaarbeek die nu voor Vlaams Belang in het Brussels Parlement zetelt .


De twee werden in 2005 door het Antwerpse hof van beroep veroordeeld wegens schending van de eer en goede naam van Demol . Die eer en goede naam van VB-boegbeeld Johan Demol zou in het gedrang komen omdat in het boek staat dat Demol loog over zijn banden met het Front de la Jeunesse. Ook al wordt die informatie bevestigd door een parlementaire onderzoekscommissie en werd de Brusselse voormalige politiecommissaris op basis van die leugen uit zijn ambt ontzet.Cassatie maakt nu brandhout van het Antwerpse arrest. Het proces moet worden overgedaan voor het hof van beroep in Gent. (dm)

Het boek "Het gevaar Demol " kan je voor de democratische prijs van vijf euro HIER bestellen .
.