Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 23 mei 2007

Debat met Marie-Rose Morel .

Vandaag was Marie Rose Morel te gast in het programma Terzake 07 .
In een debat met oa.Pol Van Den Driessche (Cd&v), professor Devos (politicoloog),Meyrem almaci (groen!) en Patrick Dewael (open VLD) zagen we weer een typische Morel aan het werk .In verband met de hoofdoekjes wist Morel te vertellen dat iedereen doet wat hij wil "maar wie er één draagt moet later niet verschieten om bijvoorbeeld geen werk te hebben" . Dat vrouwen die met een sluier op straat lopen een terugkeercontract tekenen , daar was volgens Morel geen sprake van want dat mocht niet van de wet . Ok , onlangs had haar voorman Filip Dewinter dit dreigement meermaals de wereld ingestuurd maar dat moesten we zien als " een manier om de aandacht te vestigen op het probleem , een boutade dus " .
Nog te vermelden : Van Den Driessche vond Morel weer zeer kwaad kijken (niemand die dit betwistte) en halverwege de discussie onderstreepte Dewael nog 's waarvoor het Vlaams belang echt staat en daarvan hebben we een kort beeldfragment .*** Morgen nog meer van hetzelfde in Terzake 07 , want dan is Vlaams Belang voorzitter Frank Vanhecke de haatpastoor van dienst .
Canvas om 20.00 h (na het nieuws ).


- "Ze prostitueert zich voor de islam"
- ‘Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein‘
- Flater van Morel doet partijprogramma wijzigen
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.