Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 27 mei 2007

Rusland: EU-parlementsleden opgepakt bij homo-optochtDe Gay Pride zondag in Moskou werd overschaduwd door geweld. Evenals vorig jaar kwam het bij de verboden homomanifestatie tot confrontaties met tegenstanders en de politie. Onder de slachtoffers waren ook West-Europese parlementariërs.
De Duitse afgevaardigde Volker Beck werd geslagen door extreem-rechts nationalisten (foto) en Russisch-orthodoxe betogers toen hij in het stadhuis een petitie voor het recht van bijeenkomst wilde aanbieden.


Daarna werd hij ongeveer een uur door de politie vastgehouden. Burgers bekogelden de Groenen-politicus met eieren en tomaten. Vorig jaar was Beck bij de Gay Pride in elkaar geslagen. De politie arresteerde ook Italiaanse en Britse europarlementsleden, organisatoren en tientallen deelnemers.

Het Nederlandse Europarlementslid Sophie in 'Tveld werd met een stiletto bedreigd , een bodyguard hield de aanvaller tegen .
Europees parlementslid voor Groen! Bart Staes bevestigt dat een aantal collega's een petitie wou afgeven aan de burgemeester van Moskou voor het recht op betogen in Rusland. "Je kunt niets doen in Rusland of de politie komt tussen met de wapenknuppel", zegt Staes, die zelf niet naar Moskou was afgereisd. In veel landen in Midden- en Oost-Europa worden de rechten van holebi's niet gevrijwaard, stelt Staes.

- Belagers van homo's slaan toe uit verveling
- Filip Dewinter's grootste nachtmerrie (video)
.