Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 6 mei 2007

Family Pride trekt door straten van Brussel


Zowat tweehonderd manifestanten hebben deelgenomen aan de eerste editie van de European Family Pride. De betogers trokken van het Schuman-rondpunt naar het Brusselse Justitiepaleis, waar speeches werden gehouden . Delegaties van Verschillende Europese landen liepen mee in de betoging . extreem rechtse groeperingen hadden massaal opgeroepen naar Brussel af te zakken om te betogen.(*)
De organisatoren van European Family Pride organiseerden de stoet omdat vandaag de Europese instellingen hun deuren openstelden. De beweging bekritiseerde onder meer de aanneming door het Europees parlement van een resolutie die homofobie veroordeelt. "Onze manifestatie kan op lange termijn zelfs door deze resolutie bedreigd worden. Onder het voorwendsel om een minderheid te beschermen, muilkorft ze elke oppositie tegen het homoseksueel lobbywerk", aldus een van de organisatoren.

De manifestatie onderschrijft de waarden van het christelijke Europa, aldus nog de organisatoren. De vzw Actie voor het Gezin heeft niet deelgenomen aan de European Family Pride. De Lesbian & Gay Pride trekt op 12 mei door de straten van Brussel
De Holebifederatie laat zich niet intimideren door het collectief ‘Vader, moeder en ik’ . Naast verenigingen als Pro Vita en Jongeren voor het Leven zijn ook figuren uit extreem-rechtse hoek betrokken. Eén van de gangmakers is Alain Escada, die vroeger deel uitmaakte van het extreem-rechtse Front National en nu het dubieuze België en Christenheid leidt. Ook enkele Vlaams Belang-figuren deden een oproep om te betogen (foto links : Alexandra Colen ).

* de nieuwssite Altermedia ("for people of European descent"), de extreemrechtse tegenhanger van Indymedia, is eigendom van David Duke ("perhaps America's best-known racist", leider Klu Klux Klan & oprichter stormfront) .

- Vlaams Belang wil verbod op Fenomenale Feminatheek in Gentse Vooruit
- Vlaams belang gaat bloot voor een beter imago
- Alexandra Colen vs Jurgen Verstrepen
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.
.