Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 28 mei 2007

Red Zebra schrijft lied voor Tiko

Peter Slabbynck, zanger van Red Zebra , heeft een lied geschreven over wat het Georgische meisje Tinatin "Tiko" Maisuradze overkwam .Peter Slabbynck :“Ze werden op een zaterdagochtend om zeven uur van hun bed gelicht , na een week werd het gezin weer vrijgelaten" . Sindsdien leven ze in constante angst dat ze weer opgepakt worden om het land te worden uitgezet. “Zoiets doe je kinderen niet aan”, zegt Slabbynck verontwaardigd.
(foto: Tinatin "Tiko" Maisuradze met klasgenootjes en leraar)

“Tijdens hun verblijf in Steenokkerzeel, dat er echt als een gevangenis uitziet, zijn de klastitularis van Tiko en haar beste vriendin haar komen bezoeken. Ze hadden een knuffel mee als geschenk, maar die mocht Tiko ‘om veiligheidsredenen’ niet houden.”
In afwachting van haar uitzetting wonen Tiko en haar zusje nu in bij andere mensen. “Er is ergens een absurde wet die zegt dat het gezin samen uitgewezen moet worden”, besluit Slabbynck.
De voorman van Red Zebra schreef en zong het lied samen met de klasgenootjes van Tiko .
Lees meer op " Beweging voor kinderen zonder papieren " .Live Video-Clip opgenomen op 1 mei 2007 te Brugge tijdens de Red Rock Rally