Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 19 mei 2007

Nazi-site leidt naar Vlaams Belang


Foto boven : collaboratieleider Staf De Clercq waarvoor het Vlaams belang tijdens de ijzerwake (2004) in Steenstrate nog hulde bracht .

Wie op internet de site http://www.nazi.be intikt, komt meteen terecht op de site van Vlaams Belang. Daar kan men er niet mee lachen. 'We hebben daar uiteraard niets mee te maken. We doen er alles aan om dit soort misbruik onmiddellijk te stoppen, maar dat is niet gemakkelijk. De domeinnaam is geregistreerd in Frankrijk door iemand die zich voor Amerikaan uitgeeft. Dat maakt juridische stappen moeilijk', reageert Belang-woordvoerder Joris Van Hauthem.


( foto : Hitlergroet van Filip Dewinter in het Vlaams parlement )
- Vlaams Belang cantussen met nazi-liederen
- Vlaams Belang: neonazi's onder elkaar (video)
- Negationist en neonazi David Duke te gast bij bodyguard Dewinter
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)

.