Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 4 mei 2007

Nederland : Lijst Pim Fortuyn op sterven na doodHet partijkantoor van de Lijst Pim Fortuyn (LPF) in Den Haag (Ned) gaat vrijdag dicht. Nu er geen LPF-vertegenwoordigers in de landelijke of provinciale politiek meer zitten is het niet langer noodzakelijk en ook financieel niet haalbaar om een partijkantoor aan te houden.
Dit zegt partijsecretaris Jens van der Vorm. De partij krijgt geen subsidie meer van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De LPF is wel nog in vijf gemeenteraden vertegenwoordigd.
De partij viel terug van 1.6 miljoen kiezers (2002 ) naar een schamele 20.000 in 2006 .
In juni is er een algemene ledenvergadering waarin het bestuur de leden wil vragen wat ze willen met de partij. ,,De leden beslissen, maar misschien moet je gewoon je zegeningen tellen. Vijf jaar na zijn dood wordt er nog elke dag over Pim Fortuyn gesproken.''

De oprichter van de partij werd op 6 mei 2002 doodgeschoten op het Mediapark in Hilversum.

Hoe het Sommige LPF - politici verging ziet u HIER .