Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 9 mei 2007

Racisme op de dansvloer

Een Braziliaanse vrouw is in Aartrijke in elkaar geslagen. Volgens haar vriend gebeurde dat uit racisme. Guy V. (31) uit Gent ging zaterdagavond met zijn Braziliaanse vriendin op vriendenbezoek in Aartrijke. Op weg naar huis gingen ze nog even naar het jeugdhuis waar V. vroeger vaak kwam. Er was een fuif aan de gang van een amateurvoetbalclub. Op de dansvloer vonden een aantal aanwezigen dat de Braziliaanse vrouw te sensueel danste. 'Ze kreeg slaag, ze goten bier over haar en zeiden dat ze een vuile negerin was die beter terug naar het oerwoud zou gaan', aldus Guy V.

De vrouw heeft kneuzingen over haar hele lichaam, een gebroken tand en een dichtgeslagen oog. Ook Guy V. zelf werd hard aangepakt. Het paar diende klacht in bij de politie en stapte ook naar het Centrum voor Racismebestrijding.

ZIE OOK VIDEO