Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 16 mei 2007

Vlaams belang fluit Debie terug

In een interview toonde VB-veiligheidsadviseur Bart Debie zich een voorstander van het homohuwelijk en gaat daarmee regelrecht in tegen het partijstandpunt.
Debie schrijft vandaag op z'n website :"en ja er zijn steeds meer collega's die er zo over denken maar vergis u niet , ik ben niet de Don Quichote van de holebi's in mijn partij "


Volgens F.Dewinter neemt Debie zijn dromen voor werkelijkheid,
Dewinters woordvoerder haalde dan weer het 'vertrek' van Verstrepen aan om Debie bij de les te houden:
"Verstrepen was heel duidelijk. Hij ging nooit akkoord met het Vlaams Belang qua ethische standpunten. Wel, je ziet tot wat het heeft geleid. Hij voelde zich niet thuis in de partij en vertrok vrij snel."

"Homoseksualiteit is een onvolgroeide vorm van seksualiteit. Jongeren die zeggen dat ze homo zijn, moeten begeleid worden. We moeten die mensen tonen dat hun seksualiteit in feite onvolgroeid is. Dat ze moeten groeien naar een huwelijk tussen man en vrouw."
Philippe Van der Sande, woordvoerder Dewinter vandaag in de morgen
- Debie had gelijk, strafuitvoering in België is ondermaats
- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- “In onmetelijke trouw !”- Het origineel en de copy…
- Advocaat slachtoffers Kris Luyckx over proces Debie (Phara) Video
- Strafdossier Debie online