Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 21 mei 2007

vijf jongedames interviewen Filip Dewinter voor de jongerenkrant van Het Nieuwsblad

Onlangs gaf Vlaams belang kopstuk Filip Dewinter een interview aan de jongerenkrant van het nieuwsblad . Hierin zien we een Dewinter aan het werk zoals vanouds , met holle antwoorden en straffe uitspraken als " Er bestaat geen gematigde Islam ","ik geloof niet in integreren , ze moeten assimileren ", " indien een moslim een geassimileerde Vlaming wil zijn dan moet hij z'n geloof grotendeels afwijzen " en " ik vraag mij nog altijd af of er wel mensen zijn geweest die niet door Van Bellingen getrouwd wilden worden.
Merk ook de nuances op die hij maakt over de islam en integratie . daar zegt F.Dewinter letterlijk " de islam is een rem op integratie en godsdient moet zich ondergeschikt maken aan wat wij essentieel vinden ". Voor Dewinter is het dus niet voldoende dat een godsdienst zich aan de wet houdt , een godsdienst moet vooral voldoen aan de Vlaams belang essentie .
getrouwd wilden worden " .
DEEL 1DEEL 2